etkinlik

• Bitiş Tarihi:
    30.12.2020 19:30
  • Web Sayfası:
  • İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı yüksek Lisans Öğrencilerinin Seminer Sunumları:

Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Bahri GÜR’ün yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri; 29.12.2020 Salı günü Elif Derya YAMANER KUZEYLİ saat 16.00’da “İnşaat Güvenliği Tehlikelerinin Tanınmasına Etki Eden Faktörleri Araştırmaya Yönelik Bir Göz-İzleme Deneysel Çalışması” isimli seminer sunumunu, Ercan ÇAKIR saat 17.00’da “Bipolar Bulanık Ortamda Entegre Bir Swara-Mabac Modelikullanılarak İş Sağlığı Ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi” isimli seminer sunumunu, Ayhan ÇİĞDEM saat 20.30’da “Avrupa'da Sağlık Riski Değerlendirmesinde İnsan Biyo-İzlemesi: Gelecek İçin Mevcut Uygulamalar ve Öneriler” isimli seminer sunumunu ve Özge ÖZDEMİR 30.12.2020 Çarşamba günü saat 19.00’da “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Tarihsel Gelişimi” isimli seminer sunumunu ONLİNE olarak yapacaklardır.