• Temmuz

Tarım Bilimleri Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencileri Seminer ve Tez Önerisi Duyurusu

Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Tuba GENÇ KESİMCİ’ni yaptığı Tarım Bilimleri Anabilim Dalınızda yüksek lisans öğrencileri 08.07.2020 Çarşamba günü saat 10.00’da “Sebze Fidelerinde Kök Çürüklüğü (Çökerten) Hastalığı” isimli semineri ve Tez Önerisini, Çağdaş KARADEMİR 11.00’da “Türkiye’de Görülen Şeker PANCARI(Beta Vulgaris L.) Ekim Alanlarında Görülen ve Ekonomik Önem Taşıyan Hastalıklar ve Bu Hastalıkların Mücadelesi” isimli seminer sunumunu online olarak ZOOM üzerinden yapacaklardır.