• Temmuz

Organik Tarım İşletmeciliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencileri Seminer Sunumu

Danışmanlığını Prof. Dr. Başaran KARADEMİR’i yaptığı Organik Tarım İşletmeciliği Anabilim Dalınızda yüksek lisans öğrencileri 01.09.2020 Salı günü Mahmut BABUR saat 10.00’da “Alternatif Tedavi Seçeneği Olarak Beşeri ve Veteriner Hekimlikte Hipoloröz Asidin (HOCI) Kullanımı” isimli semineri, Azat POLAT saat 11.00’da “Kafes Kuşlarında Sindirim Sistemi Mantar Enfeksiyonları” isimli semineri, Bayram ÇAVUŞLUK saat 12.00’da “Lojistiğin Organik Tarım Açısından Önemi” isimli semineri, Mehmet AKSOY saat 13.00’da “Organik Tarımda Sertifikasyon Süreci” isimli semineri ve Fatih ARAZ saat 14.00’da “Organik Arıcılık” isimli seminer sunumunu Prof. Dr. Başaran KARADEMİR’in odasında (MA-Z-29) yapacaklardır.