Danışmanlığını Dr. Ö" /> Danışmanlığını Dr. Ö" /> Danışmanlığını Dr. Ö" /> Danışmanlığını Dr. Ö" />

duyuru

• Kasım
  • 2020

İş Sağlığı Ve Güvenliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mehmet Kurt Seminer Sunumu

Danışmanlığını Dr. Öğr. Bahri GÜR’ün yaptığı İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Mehmet KURT 25.11.2020  Çarşamba günü saat 14.00’da “Bir Temel Gıda ve Tüketim Malzeme Deposunda Ergonomik Risk Etmenleri Reba,Owas, ve Muri Metodu ile Değerlendirilmesi” isimli seminer sunumunu online olarak teamlinkten yapacaktır.

Benzer Duyurular

Duyurular