Organik Tarım İşletmeciliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencileri Seminer Sunumu

Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Özlem Sökmen GÜRÇAM’ın yaptığı Organik Tarım İşletmeciliği Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Mehmet TÜRKHAN 10.06.2020 Çarşamba saat 16.00’da “Annelerin Organik Ürünlere Yönelik Satın Alma Davranışlarının İncelenmesi” isimli seminer sunumu, Ömer Faruk AYDIN 11.06.2020 Perşembe günü saat 18.00’da “Organik Tarım Konusunda Çiftçi Bilinç Düzeyi: Iğdır İli Üzerine Bir Araştırma” isimli seminer sunumu Online olarak ZOOM üzerinden yapacaklardır.